Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2024 | Effects of aging in serbian oak (Quercus petraea) barrels on the polyphenol composition and antioxidant axtivity of red wine | Brunet, Sara ; Miljić, Uroš ; Rajović, Jovana ; Vulić, Jelena ; Puškaš, Vladimir | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Fungal mycelium: Innovations in 3D bioprinting and yeast cell immobilization | Brunet, Sara ; Odanović, Mirjana; Birgermajer, Slobodan ; Miljić, Uroš ; Kojić, Jovana ; Jaćimović, Nevena ; Janjušević, Ljiljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Comparison of polyphenolic composition, antioxidant activity, and sensory characteristics of Merlot wine aged in oak (Quercus petraea) barrels from Serbia and France | Brunet, Sara ; Lukajić, Srđan; Miljić, Uroš ; Vulić, Jelena ; Puškaš, Vladimir ; Kojić, Jovana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Adaptability of Different International Grape Varieties in Diverse Terroirs: Impact on Grape and Wine Composition | Otto, Tatiane; Botelho, Renato; Biasi, Luiz; Miljić, Uroš ; Correia, Ana; Jordão, António | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | The impact of Quercus pubescens wood chips on chemical and sensory characteristics of a Serbian Kadarka red wine during aging: A comparison with other oak species (Q. petraea, Q. alba, and Q. pyrenaica) | Miljić, Uroš ; Puškaš, Vladimir ; Correia, Ana; Jordão, António | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2023 | Storage of a white wine with different untoasted wood species: impact on the chemical composition and sensory characteristics | Correia, Ana; Miljić, Uroš ; Jordao, Antonio | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Polyphenol composition and antioxidant activity of Probus and Prokupac red wines from Serbia | Brunet, Sara ; Miljić, Uroš ; Puškaš, Vladimir ; Tumbas Šaponjac, Vesna ; Pezo, Lato | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Polyphenols | Cvejić, Jelena ; Krstonošić Atanacković, Milica ; Mikulić, Mira ; Miljić, Uroš | Поглавље у монографији | 14MNO za medicinske nauke (28.02.2024.) M14 - Монографска студија/поглавље у књизи М12 |
2022 | Polyphenol profile and antioxidant activity of wines from domestic grape varieties Crna tamjanika and Frankovka | Brunet, Sara ; Miljić, Uroš ; Puškaš, Vladimir ; Tumbas Šaponjac, Vesna | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Bioethanol production from wheat starch milk containing B-type granules | Vučurović, Vesna ; Šereš, Zita ; Šaranović, Žana; Filipović, Jelena ; Filipović, Vladimir ; Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Elderberry (Sambucus nigra L.) wine as a novel potential functional food product | Terzić, Milena ; Majkić, Tatjana ; Beara, Ivana ; Zengin, Gökhan; Miljić, Uroš ; Đurović, Saša ; Mollica, Adriano; Radojković, Marija | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2022 | Terpene profiling of white wine made of regional grape variety- grašac | Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Antić, Igor ; Buljovčić, Maja ; Živančev, Jelena ; Đurišić-Mladenović, Nataša | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | The Impact of Enological Products for Tartaric Stabilization on Wine Filterability | Puskaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Vučurović, Vesna | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2021 | Utilization of wastewaters from red wine technology for xanthan production in laboratory bioreactor | Trivunović, Zorana ; Mitrović, Ivana ; Puškaš, Vladimir ; Bajić, Bojana ; Miljić, Uroš ; Dodić, Jelena | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2021 | Biological potential of elderberry wine | Terzić, Milena ; Stožinić, Milica ; Majkić, Tatjana ; Beara, Ivana ; Miljić, Uroš ; Đurović, Saša ; Radojković, Marija | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Voćna vina od šljiva, proizvodnja i karakterizacija | Miljić, Uroš ; Puškaš, Vladimir | Уџбеник | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Utilization of wastewaters from red wine technology for xanthan production in laboratory bioreactor | Trivunović, Zorana ; Mitrović, Ivana ; Puškaš, Vladimir ; Bajić, Bojana ; Miljić, Uroš ; Dodić, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Elderberry wine as a new potential product of functional food | Vujanović, Milena ; Majkić ,Tatjana ; Beara, Ivana ; Miljić, Uroš ; Đurović, Saša ; Radojković, Marija | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | The aptitude of commercial yeast strains for lowering the ethanol content of wine | Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Đuran, Jovana ; Vučurović, Vesna | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2020 | Voćna vina od šljiva, proizvodnja i karakterizacija | Miljić, Uroš ; Puškaš, Vladimir | Уџбеник | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |