Резултати 1-20 од 96

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2024Effects of aging in serbian oak (Quercus petraea) barrels on the polyphenol composition and antioxidant axtivity of red wineBrunet, Sara  ; Miljić, Uroš  ; Rajović, Jovana  ; Vulić, Jelena  ; Puškaš, Vladimir  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Fungal mycelium: Innovations in 3D bioprinting and yeast cell immobilizationBrunet, Sara  ; Odanović, Mirjana; Birgermajer, Slobodan  ; Miljić, Uroš  ; Kojić, Jovana  ; Jaćimović, Nevena  ; Janjušević, Ljiljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Comparison of polyphenolic composition, antioxidant activity, and sensory characteristics of Merlot wine aged in oak (Quercus petraea) barrels from Serbia and FranceBrunet, Sara  ; Lukajić, Srđan; Miljić, Uroš  ; Vulić, Jelena  ; Puškaš, Vladimir  ; Kojić, Jovana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Adaptability of Different International Grape Varieties in Diverse Terroirs: Impact on Grape and Wine CompositionOtto, Tatiane; Botelho, Renato; Biasi, Luiz; Miljić, Uroš  ; Correia, Ana; Jordão, AntónioПоглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023The impact of Quercus pubescens wood chips on chemical and sensory characteristics of a Serbian Kadarka red wine during aging: A comparison with other oak species (Q. petraea, Q. alba, and Q. pyrenaica)Miljić, Uroš  ; Puškaš, Vladimir  ; Correia, Ana; Jordão, AntónioНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2023Storage of a white wine with different untoasted wood species: impact on the chemical composition and sensory characteristicsCorreia, Ana; Miljić, Uroš  ; Jordao, AntonioНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2022Polyphenol composition and antioxidant activity of Probus and Prokupac red wines from SerbiaBrunet, Sara  ; Miljić, Uroš  ; Puškaš, Vladimir  ; Tumbas Šaponjac, Vesna  ; Pezo, Lato  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022PolyphenolsCvejić, Jelena  ; Krstonošić Atanacković, Milica  ; Mikulić, Mira  ; Miljić, Uroš  Поглавље у монографији
14documentMNO za medicinske nauke (28.02.2024.)
M14 - Монографска студија/поглавље у књизи М12
2022Polyphenol profile and antioxidant activity of wines from domestic grape varieties Crna tamjanika and FrankovkaBrunet, Sara  ; Miljić, Uroš  ; Puškaš, Vladimir  ; Tumbas Šaponjac, Vesna  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Bioethanol production from wheat starch milk containing B-type granulesVučurović, Vesna  ; Šereš, Zita  ; Šaranović, Žana; Filipović, Jelena  ; Filipović, Vladimir  ; Puškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Elderberry (Sambucus nigra L.) wine as a novel potential functional food productTerzić, Milena  ; Majkić, Tatjana  ; Beara, Ivana  ; Zengin, Gökhan; Miljić, Uroš  ; Đurović, Saša  ; Mollica, Adriano; Radojković, Marija  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2022Terpene profiling of white wine made of regional grape variety- grašacPuškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  ; Antić, Igor  ; Buljovčić, Maja  ; Živančev, Jelena  ; Đurišić-Mladenović, Nataša  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021The Impact of Enological Products for Tartaric Stabilization on Wine FilterabilityPuskaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  ; Vučurović, Vesna  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2021Utilization of wastewaters from red wine technology for xanthan production in laboratory bioreactorTrivunović, Zorana  ; Mitrović, Ivana  ; Puškaš, Vladimir  ; Bajić, Bojana  ; Miljić, Uroš  ; Dodić, Jelena  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2021Biological potential of elderberry wineTerzić, Milena  ; Stožinić, Milica  ; Majkić, Tatjana  ; Beara, Ivana  ; Miljić, Uroš  ; Đurović, Saša  ; Radojković, Marija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Voćna vina od šljiva, proizvodnja i karakterizacijaMiljić, Uroš  ; Puškaš, Vladimir  Уџбеник
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Utilization of wastewaters from red wine technology for xanthan production in laboratory bioreactorTrivunović, Zorana  ; Mitrović, Ivana  ; Puškaš, Vladimir  ; Bajić, Bojana  ; Miljić, Uroš  ; Dodić, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Elderberry wine as a new potential product of functional foodVujanović, Milena  ; Majkić ,Tatjana  ; Beara, Ivana  ; Miljić, Uroš  ; Đurović, Saša  ; Radojković, Marija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020The aptitude of commercial yeast strains for lowering the ethanol content of winePuškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  ; Đuran, Jovana  ; Vučurović, Vesna  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2020Voćna vina od šljiva, proizvodnja i karakterizacijaMiljić, Uroš  ; Puškaš, Vladimir  Уџбеник
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Резултати 1-20 од 96