Истраживачи

Резултати 21-40 од 96

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2020Native and created vine varieties and wines from SerbiaMiljić, Uroš  ; Puškaš, Vladimir  Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Development of sustainable biotechnological solution for treatment of wastewater from grape processingRončević, Zorana  ; Puškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  ; Mitrović, Ivana  ; Grahovac, Jovana  ; Jokić, Aleksandar  ; Dodić, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Impact of oak (Q. pyrenaica and Q. pubescens) and cherry (P. avium) wood chip contact on phenolic composition and sensory profile evolution of red wines during bottle storageCosta, Manuela; Fontes, Luisa; Correia, Ana; Miljić, Uroš  ; Jordão, AntónioНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2019Bioethanol production from sugar beet thick juice by Saccharomyces cerevisiae immobilized in alginate-maize stem ground tissue beadsVučurović, Vesna  ; Puškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  ; Đuran, Jovana  ; Filipović, Jelena  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2019Investigation of certain technological procedures during plum wine alcoholic fermentationMiljić, Uroš  ; Puškaš, Vladimir  ; Đuran, Jovana  ; Vučurović, Vesna  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Influence of 4 years of ageing on some phenolic compounds in red winesAtanacković Krstonošić, Milica  ; Cvejić Hogervorst, J.; Torović, Ljilja  ; Puškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  ; Mikulić, M.; Gojković-Bukarica, Ljiljana  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2019Infulence of cultivation time on xanthan biosynthesis on effluents from white wine productionRončević, Zorana  ; Grahovac, Jovana  ; Bajić, Bojana  ; Puškaš, Vladimir  ; Uroš Miljić  ; Đuran, Jovana  ; Dodić, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Very high gravity fermentation of sugar beet thick juice by Saccharomyces cerevisiae immobilized in combined alginate-maize stem ground tissue beadsVučurović, Vesna  ; Puškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  ; Filipović, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Bioethanol production from sugar beet thick juice by Saccharomyces cerevisiae immobilized in an alginate-maize stem ground tissue beadsVučurović, Vesna M.  ; Puškaš, Vladimir S.  ; Miljić, Uroš D.  ; Đuran, Jovana J.  ; Filipović, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Repeated batch ethanol fermentation of sugar beet thick juice by Saccharomyces cerevisiae immobilized in Ca-alginate with the addition of ground maize stemVučurović, Vesna  ; Puškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  ; Filipović, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Bioethanol production from sugar beet molasses and thick juice by free and immobilised Saccharomyces cerevisiaeVučurović, Vesna  ; Puškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2019Characterization of fruit wine produced from quince (Cydonia oblonga) concentrated juicePuškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  ; Đuran, Jovana  ; Vučurović, Vesna  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Influence of cultivation time on xanthan biosynthesis on effluents from white wine productionRončević, Zorana  ; Đuran, Jovana  ; Bajić, Bojana  ; Puškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  ; Grahovac, Jovana  ; Dodić, Jelena  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2019Impact of the contact time of different oak wood chips on red wine phenolic composition evolution after bottlingJordao, Antonio M; Costa, Filipa A; Fontes, Luisa; Correia, Ana C; Miljić, Uroš D  ; Puskaš, Vladimir S  ; Nunes, FM; Cosme, FКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Novo biotehnološko rešenje za valorizaciju otpadnih voda vinarija u proizvodnji ksantanaRončević, Zorana  ; Puškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  ; Grahovac, Jovana  ; Mitrović, Ivana  ; Jokić, Aleksandar  ; Dodić, Jelena  Техничко решење
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Optimization of alcoholic fermentation parameters for plum wine productionMiljić, Uroš  ; Đuran, Jovana  ; Puškaš, Vladimir  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2019Examination of certain technological procedures during the alcoholic fermentation of plum wineMiljić, Uroš  ; Puškaš, Vladimir  ; Đuran, Jovana  ; Vučurović, Vesna  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2018Uticaj dodatka ekstrakta kvasca u tesno na fermentativnu aktivnost Saccharomyces cerevisiaeVučurović, Vesna  ; Puškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  ; Filipović, Jelena  ; Filipović, Vladimir  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Biological activity of different type of elderberry wineVujanović, Milena  ; Zengin, Gokhan; Miljić, Uroš  ; Majkić, Tatjana  ; Beara, Ivana  ; Đurović, Saša  ; Radojković, Marija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018The effect of yeast extract addition to dough on the fermentative activity of Saccharomyces cerevisiaeVučurović, Vesna  ; Puškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  ; Filipović, Jelena  ; Filipović, Vladimir  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Резултати 21-40 од 96