Истраживачи
Miljić, Uroš
Година
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2020 | Native and created vine varieties and wines from Serbia | Miljić, Uroš ; Puškaš, Vladimir | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Development of sustainable biotechnological solution for treatment of wastewater from grape processing | Rončević, Zorana ; Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Mitrović, Ivana ; Grahovac, Jovana ; Jokić, Aleksandar ; Dodić, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Impact of oak (Q. pyrenaica and Q. pubescens) and cherry (P. avium) wood chip contact on phenolic composition and sensory profile evolution of red wines during bottle storage | Costa, Manuela; Fontes, Luisa; Correia, Ana; Miljić, Uroš ; Jordão, António | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2019 | Bioethanol production from sugar beet thick juice by Saccharomyces cerevisiae immobilized in alginate-maize stem ground tissue beads | Vučurović, Vesna ; Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Đuran, Jovana ; Filipović, Jelena | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2019 | Investigation of certain technological procedures during plum wine alcoholic fermentation | Miljić, Uroš ; Puškaš, Vladimir ; Đuran, Jovana ; Vučurović, Vesna | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Influence of 4 years of ageing on some phenolic compounds in red wines | Atanacković Krstonošić, Milica ; Cvejić Hogervorst, J.; Torović, Ljilja ; Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Mikulić, M.; Gojković-Bukarica, Ljiljana | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2019 | Infulence of cultivation time on xanthan biosynthesis on effluents from white wine production | Rončević, Zorana ; Grahovac, Jovana ; Bajić, Bojana ; Puškaš, Vladimir ; Uroš Miljić ; Đuran, Jovana ; Dodić, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Very high gravity fermentation of sugar beet thick juice by Saccharomyces cerevisiae immobilized in combined alginate-maize stem ground tissue beads | Vučurović, Vesna ; Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Filipović, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Bioethanol production from sugar beet thick juice by Saccharomyces cerevisiae immobilized in an alginate-maize stem ground tissue beads | Vučurović, Vesna M. ; Puškaš, Vladimir S. ; Miljić, Uroš D. ; Đuran, Jovana J. ; Filipović, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Repeated batch ethanol fermentation of sugar beet thick juice by Saccharomyces cerevisiae immobilized in Ca-alginate with the addition of ground maize stem | Vučurović, Vesna ; Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Filipović, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Bioethanol production from sugar beet molasses and thick juice by free and immobilised Saccharomyces cerevisiae | Vučurović, Vesna ; Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2019 | Characterization of fruit wine produced from quince (Cydonia oblonga) concentrated juice | Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Đuran, Jovana ; Vučurović, Vesna | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Influence of cultivation time on xanthan biosynthesis on effluents from white wine production | Rončević, Zorana ; Đuran, Jovana ; Bajić, Bojana ; Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Grahovac, Jovana ; Dodić, Jelena | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2019 | Impact of the contact time of different oak wood chips on red wine phenolic composition evolution after bottling | Jordao, Antonio M; Costa, Filipa A; Fontes, Luisa; Correia, Ana C; Miljić, Uroš D ; Puskaš, Vladimir S ; Nunes, FM; Cosme, F | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Novo biotehnološko rešenje za valorizaciju otpadnih voda vinarija u proizvodnji ksantana | Rončević, Zorana ; Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Grahovac, Jovana ; Mitrović, Ivana ; Jokić, Aleksandar ; Dodić, Jelena | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Optimization of alcoholic fermentation parameters for plum wine production | Miljić, Uroš ; Đuran, Jovana ; Puškaš, Vladimir | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2019 | Examination of certain technological procedures during the alcoholic fermentation of plum wine | Miljić, Uroš ; Puškaš, Vladimir ; Đuran, Jovana ; Vučurović, Vesna | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2018 | Uticaj dodatka ekstrakta kvasca u tesno na fermentativnu aktivnost Saccharomyces cerevisiae | Vučurović, Vesna ; Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Filipović, Jelena ; Filipović, Vladimir | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Biological activity of different type of elderberry wine | Vujanović, Milena ; Zengin, Gokhan; Miljić, Uroš ; Majkić, Tatjana ; Beara, Ivana ; Đurović, Saša ; Radojković, Marija | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | The effect of yeast extract addition to dough on the fermentative activity of Saccharomyces cerevisiae | Vučurović, Vesna ; Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Filipović, Jelena ; Filipović, Vladimir | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |