Истраживачи

Резултати 21-40 од 100
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2021Utilization of wastewaters from red wine technology for xanthan production in laboratory bioreactorTrivunović, Zorana  ; Mitrović, Ivana  ; Puškaš, Vladimir  ; Bajić, Bojana  ; Miljić, Uroš  ; Dodić, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Biological potential of elderberry wineTerzić, Milena  ; Stožinić, Milica  ; Majkić, Tatjana  ; Beara, Ivana  ; Miljić, Uroš  ; Đurović, Saša  ; Radojković, Marija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Voćna vina od šljiva, proizvodnja i karakterizacijaMiljić, Uroš  ; Puškaš, Vladimir  Уџбеник
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Native and created vine varieties and wines from SerbiaMiljić, Uroš  ; Puškaš, Vladimir  Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Development of sustainable biotechnological solution for treatment of wastewater from grape processingRončević, Zorana  ; Puškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  ; Mitrović, Ivana  ; Grahovac, Jovana  ; Jokić, Aleksandar  ; Dodić, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020The aptitude of commercial yeast strains for lowering the ethanol content of winePuškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  ; Đuran, Jovana  ; Vučurović, Vesna  Научни чланак
22M22 - Међународни часопис категорије M22
2020Impact of oak (Q. pyrenaica and Q. pubescens) and cherry (P. avium) wood chip contact on phenolic composition and sensory profile evolution of red wines during bottle storageCosta, Manuela; Fontes, Luisa; Correia, Ana; Miljić, Uroš  ; Jordão, AntónioНаучни чланак
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
2019Influence of 4 years of ageing on some phenolic compounds in red winesAtanacković Krstonošić, Milica  ; Cvejić Hogervorst, J.; Torović, Ljilja  ; Puškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  ; Mikulić, M.; Gojković-Bukarica, Ljiljana  Научни чланак
23M23 - Међународни часопис категорије M23
2019Bioethanol production from sugar beet thick juice by Saccharomyces cerevisiae immobilized in alginate-maize stem ground tissue beadsVučurović, Vesna  ; Puškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  ; Đuran, Jovana  ; Filipović, Jelena  Научни чланак
51M51 - Водећи национални часопис категорије M51
2019Investigation of certain technological procedures during plum wine alcoholic fermentationMiljić, Uroš  ; Puškaš, Vladimir  ; Đuran, Jovana  ; Vučurović, Vesna  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Influence of cultivation time on xanthan biosynthesis on effluents from white wine productionRončević, Zorana  ; Đuran, Jovana  ; Bajić, Bojana  ; Puškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  ; Grahovac, Jovana  ; Dodić, Jelena  Научни чланак
51M51 - Водећи национални часопис категорије M51
2019Bioethanol production from sugar beet thick juice by Saccharomyces cerevisiae immobilized in an alginate-maize stem ground tissue beadsVučurović, Vesna M.  ; Puškaš, Vladimir S.  ; Miljić, Uroš D.  ; Đuran, Jovana J.  ; Filipović, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Characterization of fruit wine produced from quince (Cydonia oblonga) concentrated juicePuškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  ; Đuran, Jovana  ; Vučurović, Vesna  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Bioethanol production from sugar beet molasses and thick juice by free and immobilised Saccharomyces cerevisiaeVučurović, Vesna  ; Puškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  Научни чланак
22M22 - Међународни часопис категорије M22
2019Very high gravity fermentation of sugar beet thick juice by Saccharomyces cerevisiae immobilized in combined alginate-maize stem ground tissue beadsVučurović, Vesna  ; Puškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  ; Filipović, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Repeated batch ethanol fermentation of sugar beet thick juice by Saccharomyces cerevisiae immobilized in Ca-alginate with the addition of ground maize stemVučurović, Vesna  ; Puškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  ; Filipović, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Impact of the contact time of different oak wood chips on red wine phenolic composition evolution after bottlingJordao, Antonio M; Costa, Filipa A; Fontes, Luisa; Correia, Ana C; Miljić, Uroš D  ; Puskaš, Vladimir S  ; Nunes, FM; Cosme, FКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Novo biotehnološko rešenje za valorizaciju otpadnih voda vinarija u proizvodnji ksantanaRončević, Zorana  ; Puškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  ; Grahovac, Jovana  ; Mitrović, Ivana  ; Jokić, Aleksandar  ; Dodić, Jelena  Техничко решење
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Infulence of cultivation time on xanthan biosynthesis on effluents from white wine productionRončević, Zorana  ; Grahovac, Jovana  ; Bajić, Bojana  ; Puškaš, Vladimir  ; Uroš Miljić  ; Đuran, Jovana  ; Dodić, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Optimization of alcoholic fermentation parameters for plum wine productionMiljić, Uroš  ; Đuran, Jovana  ; Puškaš, Vladimir  Научни чланак
23M23 - Међународни часопис категорије M23