Istraživači
Miljić, Uroš
Godina
Mp-kat.
- 49 M30/M60
- 9 M22 - Међународни часопис категорије M22
- 9 M51 - Водећи национални часопис категорије M51
- 7 M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
- 5 M23 - Међународни часопис категорије M23
- 4 M10/M40
- 4 M20/M50
- 4 M24 - Водећи национални часопис категорије M24
- 3 M21a - Водећи међународни часопис категорије M21a
- 2 остало
- sledeći >
Godina - raspon
Rezultati 81-100 od 100
Godina | Naslov | Autor(i) | Tip rezultata | Mp-kat. |
---|---|---|---|---|
2014 | Optimisation of thermo-chemical hydrolysis of kitchen waste for ethanol production using response surface methodology (RSM)![]() | Miljić, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2014 | Similarity of oil components in waste buckwheat flour determined using GC-MS![]() | Ačanski, Marijana M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2014 | Ispitivanje termičko-kiselinske hidrolize kuhinjskog otpada namenjenog proizvodnji etanola![]() | Miljić, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2014 | Acceptability of wine produced with an increased content of grape seeds and stems as a functional food![]() | Miljić, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 22M22 - Međunarodni časopis kategorije M22 |
2014 | Thermo-acid pretreatment of starch based kitchen waste for ethanol production![]() | Vučurović, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2014 | Similarity of sugar components in waste buckwheat flower determined using GC-MS![]() | Razmovski, Radojka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2013 | Effect of temperature on acid hydrolysis of Jerusalem artichoke as raw material for ethanol production![]() | Razmovski, Radojka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Article | 24M24 |
2013 | Volatile compounds of plum brandy and their stability after the cold stabilisation treatment![]() | Miljić, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2013 | The application of sheet filters in treatment of fruit brandy after cold stabilization![]() | Miljić, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 24M24 - Vodeći nacionalni časopis kategorije M24 |
2013 | Continuous ethanol production from sugar beet thick juice by Saccharomyces cerevisiae immobilized onto sugar beet pulp![]() | Vučurović, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 24M24 - Vodeći nacionalni časopis kategorije M24 |
2013 | Influence of cold stabilisation and chill membrane filtration on volatile compounds of apricot brandy![]() | Puškaš, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 21M21 - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21 |
2012 | Karakterizacija crvenog vina sorte Kratošija u zavisnosti od prinosa grožđa po hektaru![]() | Puškaš, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2012 | Effects of fining on phenolic compounds and colour of red wine obtained with addition of increased amounts of grape solid phase in pomace![]() | Puškaš, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 23M23 - Međunarodni časopis kategorije M23 |
2012 | Medicinal plants in Bermet, Serbian aromatic wine![]() | Miljić, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 52M52 - Nacionalni časopis kategorije M52 |
2012 | The application of D-optimal design for modelling the red wine ageing process![]() | Puškaš, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 21aM21a - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21a |
2012 | Medicinal plants in Bermet, Serbian aromatic wine![]() | Miljić, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2012 | Effects of fining on antioxidative activity of merlot wine obtained with increased content of stem and seed. | Miljić, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2012 | Tok vinifikacije crvenog vina sorte Pinot noir u industrijskim uslovima![]() | Miljić, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2012 | Tok varijacije crvenog vina sorte Pinot Noir u industrijskim uslovima![]() | Miljić, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2009 | Investigation of the basic parameters of the coagulation and flocculation process influenced by the bean seed extract![]() | Miljić, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |