Истраживачи
Miljić, Uroš
Година
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2018 | Possibilities for production of wines with decreased ethanol concentration by the use of commercially available yeast strains | Miljić, Uroš ; Puškaš, Vladimir ; Đuran, Jovana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Four years of aging improves phenolic composition of red wines from Vojvodina | Atanacković Krstonošić, Milica ; Cvejić Hogervorst, Jelena ; Uroš Miljić ; Gojković Bukarica, Ljiljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Impact of bottling conditions and type of packaging on the changes in chromatic characteristics of young white wines | Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Extraction of Bioactive Compounds from Grape Processing By-Products | Cvejić Hogervorst, Jelena ; Miljić, Uroš ; Puškaš, Vladimir | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Polyphenols | Hogervorst Cvejić, Jelena ; Atanacković Krstonošić, Milica ; Bursać, Mira ; Miljić, Uroš | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Effect of aging on lees on the quality of rose sparkling wine from Serbia | Miljić, Uroš D. ; Puškaš, Vladimir S. ; Muzalevski, Ana B. ; S. Lukajić | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Removal of acridine orange dye from aqueous solution by adsorption onto dried sugar beet pulp | Vučurović, Vesna ; Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2017 | Phenolic compounds, chromatic characteristics and antiradical activity of plum wines | Miljić, Uroš ; Puškaš, Vladimir ; Cvejić Hogervorst, Jelena ; Torović, Ljilja | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2017 | Aromatic compounds of brandies produced from three apricot varieties cultured in Serbia, Aromatične materije rakija proizvedenih - od nekih sorti kajsije uzgajanih u Srbiji | Puškaš, Vladimir S. ; Miljić, Uroš D. ; Vučurović, Vesna M. ; Muzalevski, Ana B. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Fermentation Characteristics and Aromatic Profile of Plum Wines Produced with Indigenous Microbiota and Pure Cultures of Selected Yeast | Miljić, Uroš ; Puškaš, Vladimir ; Vučurović, Vesna ; Muzalevski, Ana | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2017 | The influence of table salt, white sugar and complex bakery additive on the fermentative activity of Saccharomyces cerevisiae/ Uticaj kuhinjske soli, konzumnog šećera i kompleksnog pekarskog aditiva na fermentativnu aktivnost Saccharomyces cerevisiae | Vučurović, Vesna M. ; Puškaš, Vladimir S. ; Miljić, Uroš D. ; Muzalevski, Ana B. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | The influence of table salt, white sugar and complex bakery additive on the fermentative activity of Saccharomyces cerevisiae | Vučurović, Vesna M. ; Puškaš, Vladimir S. ; Miljić, Uroš D. ; Muzalevski, Ana B. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Aromatic compounds of brandies produced from three apricot varieties cultured in Serbia | Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Vučurović, Vesna ; Muzalevski, Ana | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2017 | The influence of table salt, white sugar and complex bakery additive on the fermentative activity of Saccharomyces cerevisiae | Vučurović, Vesna ; Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Muzalevski, Ana | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2016 | Chemical composition and in vitro antimicrobial and cytotoxic activities of plum (Prunus domestica L.) wine | Miljić, Uroš ; Puškaš, Vladimir ; Velićanski, Aleksandra ; Mašković, Pavle ; Cvetković, Dragoljub ; Vujić, Jelena | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2016 | Varietal phenolic composition of Probus, Rumenika and Frankovka red wines from Fruška Gora (Serbia) and changes in main compounds during maceration | Hogervorst, Jelena Helen ; Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Torović, Ljilja ; Rakić, Dušan | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2016 | Investigation of technological approaches for reduction of methanol formation in plum wines | Miljić, Uroš ; Puškaš, Vladimir ; Vučurović, Vesna | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2016 | Analysis of glutathione by HPLC in different grape juices, musts and its change during vinification | Pejić, D.; Korntheuer, Karin; Puškaš, Vladimir ; Radojković, Marija M. ; Miljić, Uroš ; Eder, Reinhard | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Xanthan production as a possibility of wine industry wastewaters utilization | Miljić, Uroš ; Rončević, Zorana ; Bajić, Bojana ; Puškaš, Vladimir ; Dodić, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Biosinteza ksantana na otpadnim vodama vinarije | Rončević, Zorana ; Bajić, Bojana ; Grahovac, Jovana ; Dodić, Siniša ; Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Dodić, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |