Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of table salt, white sugar and complex bakery additive on the fermentative activity of Saccharomyces cerevisiae/ Uticaj kuhinjske soli, konzumnog šećera i kompleksnog pekarskog aditiva na fermentativnu aktivnost Saccharomyces cerevisiae
Назив: The influence of table salt, white sugar and complex bakery additive on the fermentative activity of Saccharomyces cerevisiae/ Uticaj kuhinjske soli, konzumnog šećera i kompleksnog pekarskog aditiva na fermentativnu aktivnost Saccharomyces cerevisiae
Аутори: Vučurović, Vesna M.  ; Puškaš, Vladimir S.  ; Miljić, Uroš D.  ; Muzalevski, Ana B. 
Година: 2017
Публикација: Fifth international conference sustainable postharvest and food technologies INOPTEP 2017 and XXIX National Conference processing and energy in agriculture PTET 2017-PROCEECINGS
Издавач: Vršać, Republika Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 35-35
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/509931
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.