Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of table salt, white sugar and complex bakery additive on the fermentative activity of Saccharomyces cerevisiae/ Uticaj kuhinjske soli, konzumnog šećera i kompleksnog pekarskog aditiva na fermentativnu aktivnost Saccharomyces cerevisiae
Назив: | The influence of table salt, white sugar and complex bakery additive on the fermentative activity of Saccharomyces cerevisiae/ Uticaj kuhinjske soli, konzumnog šećera i kompleksnog pekarskog aditiva na fermentativnu aktivnost Saccharomyces cerevisiae | Аутори: | Vučurović, Vesna M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Fifth international conference sustainable postharvest and food technologies INOPTEP 2017 and XXIX National Conference processing and energy in agriculture PTET 2017-PROCEECINGS | Издавач: | Vršać, Republika Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 35-35 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/509931 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.