Истраживачи



Филтрирано по:
???jsp.search.filter.citation_category???:  M30/M60

Резултати 1-20 од 46

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2021Nitrite content in meat products from the Serbian market and estimated intake (✓)Vranić, Danijela  ; Korićanac, Vladimir  ; Milićević, Dragan R.  ; Đinović-Stojanović, Jasna  ; Gerić, Tamara  ; Lilić, Slobodan  ; Petrović, Zoran  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021The intake of phosphorus through meatproducts: a health risk assessment (✓)Petrovic, Zoran  ; Milićević, Dragan  ; Vranić, Danijela  ; Vladimir Korićanac  ; Bajčić, Aleksandar  ; Betić, Nikola  ; Spomenka ZagoracКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Green Economy and Meat Processing–Future Prospects (✓)Petrović, Zoran  ; Milićević, Dragan  ; Vranić, Danijela  ; Rajić, Sara  ; Simunović, Stefan  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Examination of meat preparations in order to control process hygiene in retail (✓)Mrdovic, B  ; Nastasijevic, I  ; Brankovic, Lazic I  ; Jovanović, Jelena  ; Nikolic, A; Petrović, Zoran  ; Raseta, M  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Zinc migration into liver pâté and pâté with ham packaged in black colored polypropylene containersPetrovic, Z  ; Lakicevic, B; Nastasijević, Ivan  ; Milicevic, D  ; Spiric, D; Nikolic, DКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Precision livestock farming in the context of meat safety assurance systemNastasijević, Ivan  ; Brankovic, Lazic I; Petrovic, Z  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Assessment of meat products and saturated fatty acid intake in human dietsTrbović, Dejana  ; Lakićević, Brankica  ; Petronijević, Radivoj  ; Lukic, M; Jankovic, V; Petrović, Zoran  ; Nastasijevic, I  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Safety of milk and whey from Zlatibor region in relation to aflatoxin M1 contamination: a seasonal studyMilićević, Dragan  ; Janković, Saša  ; Muric, K; Petrović, Zoran  ; Petronijević, Radivoj  ; Raseta, M; Đinović-Stojanović, Jasna  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Precision livestock farming in the context of meat safety assurance systemI Nastasijevic; I Brankovic, Lazic; Petrović, Zoran I.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Influence of two different culture media on biofilm formation by Listeria monocytogenes isolated from a small-scale meat processing facility (✓)Lakićević, Brankica  ; Petrović, Zoran  ; Milanov, Dubravka  ; Zuber, Ivana; Janković, V.; Grković, Nevena  ; Dimitrijević, Mirjana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Chemical composition and fatty acid profile of the longissimus dorsi muscle in Simmental bullsLukic, M; Trbović, Dejana  ; Petronijević, Radivoj  ; Djordjevic, V; Karan, D; Babic, Milijasevic J; Petrović, Zoran  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Cold chain management in meat storage, distribution and retail: A review (✓)Nastasijevic, Ivan  ; Lakicevic Brankica  ; Petrovic Zoran  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Aflatoxin M1 in processed milk: Occurrence and seasonal variation with an emphasis on risk assessment of human exposure in SerbiaMilićević, Dragan  ; Spirić, Danka  ; Janković, Saša  ; Velebit, Branko  ; Radičević, Tatjana  ; Petrović, Zoran  ; Stefanović, Srđan  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017The role of food quality assurance and product certification systems on marketing aspectsPetrović, Zoran  ; Milićević, Dragan  ; Nastasijević, Ivan  ; Đorđević, Vesna  ; Trbović, Dejana  ; Velebit, Branko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Physicochemical and Functional Properties of Chicken MeatMilićević, Dragan  ; Trbović, Dejana  ; Petrović, Zoran  ; Jakovac-Strajn, Breda; Nastasijević, Ivan  ; Korićanac, Vladimir  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015EFFECTS OF FED DIETS WITH A DIFFERENT N-6/N-3 PUFAs RATIO ON OXIDATIVE STABILITY, AND PHYSICO-CHEMICAL PROPERTIES OF CHICKENS MEATLukić, Mirjana  ; Petrović, Zoran  ; Trbović, Dejana  ; Milićević, Dragan  ; Jakovac-Strajn, B.; Nastasijević, Ivan  ; Parunović, Nenad  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Cholesterol content and fatty acids composition of Mangalitsa pork meatParunović, Nenad  ; Petrović, Milica  ; Djordjević, Vesna; Petronijević, Radivoje  ; Lakicević, Brankica  ; Petrović, Zoran  ; Savić, Radomir  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Cholesterol content and fatty acids composition of Mangalitsa pork meatt (✓)Djordjevic, Vesna Ž.  ; Parunović, Nenad  ; Petrović, M; Petronijević, Radivoj  ; Lakićević, Brankica  ; Petrović, Zoran  ; Savić, Radomir  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Meat Production and Consumption: Environmental ConsequencesPetrović, Zoran  ; Djordjevic, Vesna; Milićević, Dragan  ; Nastasijević, Ivan  ; Parunović, Nenad  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Effects of different gas compositions on the color estimations of MAP packed pork chops (✓)Djordjevic, Vesna Ž.  ; Lukić, Mirjana  ; Petronijević, Radivoj  ; Petrović, Zoran  ; Dragica Karan  ; Trbović, Dejana  ; Parunović, Nenad  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Резултати 1-20 од 46