Истраживачи
Petrović, Zoran
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | Nitrite content in meat products from the Serbian market and estimated intake (✓) | Vranić, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | The intake of phosphorus through meatproducts: a health risk assessment (✓) | Petrovic, Zoran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Green Economy and Meat Processing–Future Prospects (✓) | Petrović, Zoran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Examination of meat preparations in order to control process hygiene in retail (✓) | Mrdovic, B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Zinc migration into liver pâté and pâté with ham packaged in black colored polypropylene containers | Petrovic, Z ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Precision livestock farming in the context of meat safety assurance system | Nastasijević, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Assessment of meat products and saturated fatty acid intake in human diets | Trbović, Dejana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Safety of milk and whey from Zlatibor region in relation to aflatoxin M1 contamination: a seasonal study | Milićević, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Precision livestock farming in the context of meat safety assurance system | I Nastasijevic; I Brankovic, Lazic; Petrović, Zoran I. ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Influence of two different culture media on biofilm formation by Listeria monocytogenes isolated from a small-scale meat processing facility (✓) | Lakićević, Brankica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Chemical composition and fatty acid profile of the longissimus dorsi muscle in Simmental bulls | Lukic, M; Trbović, Dejana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Cold chain management in meat storage, distribution and retail: A review (✓) | Nastasijevic, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Aflatoxin M1 in processed milk: Occurrence and seasonal variation with an emphasis on risk assessment of human exposure in Serbia | Milićević, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | The role of food quality assurance and product certification systems on marketing aspects | Petrović, Zoran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Physicochemical and Functional Properties of Chicken Meat | Milićević, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | EFFECTS OF FED DIETS WITH A DIFFERENT N-6/N-3 PUFAs RATIO ON OXIDATIVE STABILITY, AND PHYSICO-CHEMICAL PROPERTIES OF CHICKENS MEAT | Lukić, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Cholesterol content and fatty acids composition of Mangalitsa pork meat | Parunović, Nenad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Cholesterol content and fatty acids composition of Mangalitsa pork meatt (✓) | Djordjevic, Vesna Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Meat Production and Consumption: Environmental Consequences | Petrović, Zoran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Effects of different gas compositions on the color estimations of MAP packed pork chops (✓) | Djordjevic, Vesna Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |