

Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2025 | SUSTAINABLE VALORIZATION OF LEAF WASTE THROUGH ENZYME ASSISTED PROTEIN EXTRACTION FOR ANIMAL FEED![]() | Sedlar, Tea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2025 | Mogućnost osiguranja useva od rizika suše u Srbiji primenom indeksnog osiguranja![]() | Popović, Ljiljana ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2025 | Incorporation of Pork Meat and Blood Plasma Proteins into a Cocoa Cream Matrix: Characterization, Comparison of Functional Properties, and In Vitro Simulated Digestion![]() | Stožinić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2025 | Protein hydrolysates obtained directly by enzymatic hydrolysis of rapeseed press cake![]() | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2025 | Nutritive potential of Superworm (Zophobas morio) as a sustainable feed ingredient![]() | Dragojlović, Danka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2025 | Optimization of protein extraction from rapeseed oil cake by dephenolization process for scale-up application using artificial neural networks![]() | Đermanović, Branislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2025 | Enzyme-Assisted Extraction of Proteins from Cauliflower and Broccoli Waste Leaves![]() | Sedlar, Tea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2024 | Enzimska hidroliza pogače uljane repice: Dobijanje biološki aktivnih proteinskih hidrolizata![]() | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Antioxidative and functional properties of plum oil cake protein isolate prepared by different drying methods![]() | Pantić, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
2024 | Edible insects: A key component of the food and feed Revolution![]() | Dragojlović, Danka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Microwave-assisted extraction of phenolic compounds from rapeseed cake as a precursor for optimizing material for protein isolation![]() | Marić, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Production of protein hydrolysates by enzymatic hydrolysis of rapeseed press cake![]() | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Plum protein isolate-caffeic acid conjugate as bioactive emulsifier: functional properties and bioavailability![]() | Vujetić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2024 | Investigation of Silk Fibroin/Poly(Acrylic Acid) Interactions in Aqueous Solution![]() | Škrbić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2024 | Optimizacija mikrotalasne ekstrakcije fenolnih jedinjenja iz pogače uljane repice u cilju dobijanja visokokvalitetnih proteina![]() | Jovanov, Pavle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Optimization of phenolic compounds removal from rapeseed cake using microwave-assisted extraction technique![]() | Đermanović, Branislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Protein Hydrolysates-Production, Effects on Plant Metabolism, and Use in Agriculture![]() | Paskovic, Igor; Popovic, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() | Научна критика и полемика | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2024 | How do in vitro digestion and cell metabolism affect the biological activity and phenolic profile of grape juice and wine![]() | Pintać Šarac, Diandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+ |
2024 | Nutritional characteristics and bioaccessibility of gluten free crackers containing pumpkin seed press cake flour![]() | Tomić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Optimization of phenolic compounds removal from rapeseed cake utilizing sustainable techniques![]() | Đermanović, Branislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |