Резултати

еНаука >  Резултати >  Gluten-free crackers using chickpea and pumpkin seed press cake blend: Effects of gastrointestinal digestion
Назив: Gluten-free crackers using chickpea and pumpkin seed press cake blend: Effects of gastrointestinal digestion
Аутори: Tomić, Jelena  ; Popović, Ljiljana; Maravić, Nikola  ; Stupar, Alena  ; Sedlar, Tea  ; Plavšić, Dragana  
Година: 2024
Публикација: Food Bioscience
ISSN: 22124292 Food Bioscience Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 60 str. 104534-104534
DOI: 10.1016/j.fbio.2024.104534
WoS-ID: 001252634300001
Scopus-ID: 2-s2.0-85195282708
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/926733
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Tomić, Jelena
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.