Резултати
еНаука >
Резултати >
Gluten-free crackers using chickpea and pumpkin seed press cake blend: Effects of gastrointestinal digestion
Назив: | Gluten-free crackers using chickpea and pumpkin seed press cake blend: Effects of gastrointestinal digestion | Аутори: | Tomić, Jelena ; Popović, Ljiljana; Maravić, Nikola ; Stupar, Alena ; Sedlar, Tea ; Plavšić, Dragana | Година: | 2024 | Публикација: | Food Bioscience | ISSN: | 22124292 Food Bioscience Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 60 str. 104534-104534 | DOI: | 10.1016/j.fbio.2024.104534 | WoS-ID: | 001252634300001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85195282708 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/926733 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Tomić, Jelena | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.