Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Gluten-free crackers using chickpea and pumpkin seed press cake blend: Effects of gastrointestinal digestion
Naziv: Gluten-free crackers using chickpea and pumpkin seed press cake blend: Effects of gastrointestinal digestion
Autori: Tomić, Jelena  ; Popović, Ljiljana; Maravić, Nikola  ; Stupar, Alena  ; Sedlar, Tea  ; Plavšić, Dragana  
Godina: 2024
Publikacija: Food Bioscience
ISSN: 22124292 Food Bioscience Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 60 str. 104534-104534
DOI: 10.1016/j.fbio.2024.104534
WoS-ID: 001252634300001
Scopus-ID: 2-s2.0-85195282708
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/926733
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz CrossRef-a) Tomić, Jelena
M-kategorija: 
21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu

Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.