Istraživači
Cvetković, Biljana
Tip
Godina | Naslov | Autor(i) | Tip rezultata | Mp-kat. |
---|---|---|---|---|
2021 | Funkcionalni namaz od šljiva (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tehničko rešenje | 82 ![]() M82 - Novo tehničko rešenje (metoda) primenjeno na nac. nivou |
2021 | Bezglutenski funkcionalni flips proizvod obogaćen korenom cikorije (Cichorium intybus L.). (✓) | Kojić, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tehničko rešenje | 82 ![]() M82 - Novo tehničko rešenje (metoda) primenjeno na nac. nivou |
2021 | Analysis of Mass Transfer Rate and Efficiency of Osmotic Dehydration of Wild Garlic (✓) | Nićetin, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2021 | Rok upotrebe osmotski sušenog kupusa - PCA analiza (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja |
2021 | Osmodehydrated white cabbage-nutrition, sensory and microbiological profile (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2021 | Modelovanje procesa ekstrudiranja u cilju određivanja stepena ekspanzije flips proizvoda od speltinog integralnog brašna (✓) | Kojić, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja |
2020 | Application of lyophilized plum pomace as a functional ingredient in a plum spread: Optimizing texture, colour and phenol antioxidants by ANN modelling (✓) | Bajić, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu |