Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2024 | Modifikovanje referentne skale tvrdoće za senzorsku ocenu prehrambenih proizvoda![]() | Kovač, Renata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Challenge of aflatoxins in the context of climate change: insights from Serbia![]() | Kos, (rođ. Matić) Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | A sensory perspective on sunflower oleogel and basil essential oil in liver pâté formulations![]() | Županjac, Miloš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Fibre-rich ingredient obtained from defatted cold-pressed rapeseed cake after alkaline protein extraction![]() | Sakač, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Optimizacija mikrotalasne ekstrakcije fenolnih jedinjenja iz pogače uljane repice u cilju dobijanja visokokvalitetnih proteina![]() | Jovanov, Pavle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Optimization of phenolic compounds removal from rapeseed cake using microwave-assisted extraction technique![]() | Đermanović, Branislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Polyphenolic profile of rapeseed press cake: key compounds and their function in improving product value![]() | Šarić, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Climate Change and Mycotoxins Trends in Serbia and Croatia: A 15-Year Review![]() | Kos, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2024 | Enzimska hidroliza pogače uljane repice: Dobijanje biološki aktivnih proteinskih hidrolizata![]() | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Microwave-assisted extraction of phenolic compounds from rapeseed cake as a precursor for optimizing material for protein isolation![]() | Marić, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Domaće sorte i hibridi uljane repice: karakterizacija i ispitivanje potencijala za dobijanje alternativnih proteina![]() | Đermanović, Branislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Deep eutectic solvents and ionic liquids as sustainable solvents for the extraction of various bioactive compounds.![]() | Marić, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Moniliformin in Maize: Current Knowledge and Insights![]() | Radić, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Production of protein hydrolysates by enzymatic hydrolysis of rapeseed press cake![]() | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Optimization of phenolic compounds removal from rapeseed cake utilizing sustainable techniques![]() | Đermanović, Branislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Development of an analytical method for mycotoxin detection in Serbia: aligning with global trends![]() | Radović, Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Utilization of rapeseed proteins in sports nutrition formulations![]() | Jovanov, Pavle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Mycotoxins: trends, challenges, and perspectives in the context of climate change in Serbia![]() | Kos, (rođ. Matić) Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Aflatoxins in maize, milk and dairy products from Serbia![]() | Kos, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2023 | Uspostavljanje referentne skale za ocenu mehaničkog svojstva tvrdoće prehrambenih proizvoda biljnog i životinjskog porekla![]() | Pestorić, Mladenka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 81 ![]() M81 - Ново техничко решење примењено на међ. нивоу |