Резултати 1-20 од 190

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2023High cell density cultivation of Bacillus subtilis NCIM 2063: Modeling, optimization and a scale-up procedureStamenkovic-Stojanovic, Sandra  ; Karabegovic, Ivana  ; Danilovic, Bojana  ; Mancic, Stojan  ; Lazic, Miodrag Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2022Microencapsulated biofertilizer formulation: product development and effect on growth of green pepper seedlingsStojanović, Sandra Stamenković  ; Karabegović, Ivana  ; Danilović, Bojana  ; Nedović, Viktor  ; Kalušević, Ana; Mančić, Stojan  ; Lazić, Miodrag Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2022Pre-Fermentative Cold Maceration and Native Non-Saccharomyces Yeasts as a Tool to Enhance Aroma and Sensory Attributes of Chardonnay WineMarko Malićanin  ; Bojana Danilović  ; Sandra Stamenković Stojanović  ; Dragan Cvetković  ; Miodrag Lazić ; Ivana Karabegović  ; Dragiša Savić  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2022The effect of thermal processing on the content and antioxidant capacity of free and bound phenolics of cookies enriched by nettle (Urtica dioica L.) seed flour and extractMitrović, Jelena  ; Nikolić, Nada  ; Karabegović, Ivana  ; Lazić, Miodrag ; Nikolić, Ljubiša  ; Savić, Saša  ; Pešić, Mirjana  ; Šimurina, Olivera  ; Stojanović Krasić, Marija  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2022Oenological Characterization of Native Hanseniaspora uvarum StrainsStojan Mančić  ; Sandra Stamenković Stojanović  ; Bojana Danilović  ; Natalija Djordjević  ; Marko Malićanin; Miodrag Lazić ; Ivana Karabegović  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2022Antimicrobial activity and overall sensory acceptance of fermented goat whey beverage: Process conditions optimization using response surface approachIvana Karabegović  ; Sandra Stamenković-Stojanović  ; Miodrag Lazić ; Natalija Đorđević  ; Bojana Danilović  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2022Insight into the Aroma Profile and Sensory Characteristics of ‘Prokupac’ Red Wine Aromatised with Medicinal HerbsLakićević, Svetlana H.; Karabegović, Ivana T.  ; Cvetković, Dragan J.  ; Lazić, Miodrag L. ; Jančić, Rade; Popović-Djordjević, Jelena B.  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2022Native Non-Saccharomyces Yeasts as a Tool to Produce Distinctive and Diverse Tamjanika Grape WinesKarabegović, Ivana  ; Malicanin, Marko  ; Popović, Nikola  ; Stamenkovic Stojanović, Sandra  ; Lazić, Miodrag ; Stanojević, Jelena  ; Danilović, Bojana  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2021Potential of non-Saccharomyces</i> yeast for improving the aroma and sensory profile of Prokupac red wineKarabegović, Ivana  ; Malićanin, Marko  ; Danilović, Bojana  ; Stanojević, Jelena  ; Stamenković, Stojanović Sandra  ; Nikolić, Nada  ; Lazić, Miodrag Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2021Fermentative Potential of Native Yeast Candida famata for Prokupac Grape Must FermentationMančić, Stojan  ; Danilović, Bojana  ; Malićanin, Marko  ; Stamenković Stojanović, Sandra  ; Nikolić, Nada  ; Lazić, Miodrag ; Karabegović, Ivana  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2020An insight into chemical composition and bioactivity of 'Prokupac' red wineLakicević, Svetlana H.; Popović-Djordjević, Jelena  ; Pejin, Boris  ; Djordjević, Aleksandra S.  ; Matijašević, Saša  ; Lazić, Miodrag L. Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2020Bacillus subtilis NCIM2063 batch cultivation: The influence of the substrate concentration and oxygen transfer rate on the biomass yieldStamenković Stojanović, Sandra  ; Karabegović, Ivana  ; Beškoski, Vladimir  ; Nikolić, Nada  ; Lazić, Miodrag Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2020Nettle (Urtica dioica L.) seeds as a source of free and bound phenolics: The antioxidant, antimicrobial activity and the compositionMitrović, Jelena  ; Nikolić, Nada  ; Karabegović, Ivana  ; Danilović, Bojana  ; Lazić, Miodrag ; Nikolić, Ljubiša  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2020pH control and the production of extracellular dextransucrase by Leuconostoc mesenteroides (vol 7, pg 25, 1998)Lazic, Miodrag L ; Veljkovic, Vlada B ; Savic, Dragisa S  ; Rutic, DJ; Vucetic, JI; Vrvic, Miroslav M Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020CHARACTERIZATION OF FREE AND INSOLUBLE-BOUND PHENOLICS OF CHIA (Salvia hispanica L.) SEEDSMitrović, Jelena  ; Nikolić, Nada  ; Karabegović, Ivana  ; Lazić, Miodrag ; Stojanović, Gordana  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2019A comparison between wheat and different kinds of corn flour based on minerals, free phenolic acid composition and antioxidant activityNikolić, Nada  ; Mitrović, Jelena  ; Ivana Karabegović  ; Savić, Saša  ; Sanja Petrović  ; Lazić, Miodrag ; Stojanović, Gordana  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2019Bacillus based microbial formulations: Optimization of the production processStamenković Stojanović, Sandra  ; Karabegović, Ivana  ; Beškoski, Vladimir  ; Nikolic, Nada  ; Lazic, Miodrag Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2019Formulation of refreshing non-alcoholic beverage with extracts of medicinal plantsĐorđević, Sofija M.  ; Dragana Stanisavljević; Marina Milenković  ; Karabegović, Ivana T.  ; Miodrag Lazić ; Milena Nikolova; Dragan VeličkovićНаучни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2018Total polyphenols from Solanum retroflexum Dun. fruit: extraction and optimization by response surface methodologyKarabegović, Ivana  ; Mancić, Danijela; Nikolić, Nada  ; Vukosavljević, Predrag  ; Stamenković, Sandra  ; Dajić-Stevanović, Zora  ; Lazić, Miodrag L. Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2018Leskovačka spržaIlic-Stojanovic, Snezana  ; Lazić, Miodrag ; Bojović, VladimirОстало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Резултати 1-20 од 190