Истраживачи
Đermanović, Branislava
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | Physicochemical and sensory properties of pork liver pâté formulated with sunflower oleogel as fat substituent (✓) | Županjac, Miloš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2023 | Sour Cherry Pomace Valorization as a Bakery Fruit Filling: Chemical Composition, Bioactivity, Quality and Sensory Properties (✓) | Nemanja Teslić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2021 | The effect of extrusion cooking on resistant starch formation in rice flour snack enriched with chicory root (✓) | Đermanović, Branislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2021 | Modelovanje procesa ekstrudiranja u cilju određivanja stepena ekspanzije flips proizvoda od speltinog integralnog brašna (✓) | Kojić, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |