Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of extrusion cooking on resistant starch formation in rice flour snack enriched with chicory root
Назив: The effect of extrusion cooking on resistant starch formation in rice flour snack enriched with chicory root
Аутори: Đermanović, Branislava  ; Kojić, Jovana  ; Krulj, Jelena  ; Perović, Jelena; Peić Tukuljac, Lidija  ; Ilić, Nebojša  ; Bodroža-Solarov, Marija  
Година: 2021
Публикација: Journal on Processing and Energy in Agriculture
ISSN: 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 25 br. 2 str. 47-51
DOI: 10.5937/jpea25-31057
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/443255
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.