Истраживачи
Keškić, Tanja
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2024 | Putting Functional Gastrointestinal Disorders within the Spectrum of Inflammatory Disorders Can Improve Classification and Diagnostics of These Disorders | Šojat, Dunja; Volarić, Mile; Keškić, Tanja ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2024 | Agro-processing industry: Advanced technologies for meat industry wastewater treatment: A review (✓) | Keškić, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Trend analysis of cadmium in feedstuff (✓) | Pisinov, Boris ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Exploring the role of inulin as a nutraceutical for enhancing nutritional and health benefits – a review (✓) | Stamenić, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Assessment of technological characteristics in chicken sausages utilizing inulin for fat reduction (✓) | Petričević, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Response of yield formation of maize hybrids to different planting densities | Mandić, Violeta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2024 | Market trends in meat and meat product prices: analyzing the cost price of energy value in meat products (✓) | Stamenić, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Monitoring of nitrite levels in emulsion type - cooked sausages - case of serbian manufacturers on regulatory and safety issues (✓) | Stamenić, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Second order probabilistic assessment of chronic dietary exposure to aflatoxin M1 in Serbia (✓) | Udovicki, Bozidar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Influence of different plant-based diets on fatty acids composition of goat meat (✓) | Pisinov, Boris ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | EFFECT OF FAT LEVEL ON QUALITY CHARACTERISTICS OF TRADITIONAL SUCUK SAUSAGES. PART 2: TEXTURE, COLOUR AND SENSORY QUALITY (✓) | Delić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Nutritional evaluation of cooked sausages in the market of the republic of Serbia using the nutri-score methodology (✓) | Stamenić, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2023 | Innovative application of inulin-gel suspension in poultry sausages: Technological impact and nutritional enhancement (✓) | Petričević, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2023 | Phosphates as food additives in meat products manufactured in Republic of Serbia (✓) | Petričević, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Adherence to legislative labeling of cooked sausages on the Serbian market (✓) | Keškić, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Struktura, priroda veze i magnetne osobine binuklearnih kompleksa Cu(II) i Ni(II) sa hidrazonskim ligandima | Keškić, Tanja M. ![]() ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2022 | Changes of physic-chemical parameters of whitw cheeses in brine during storage (✓) | Keškić, Tanja ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Synthesis, X-ray structures and magnetic properties of Ni(II) complexes of heteroaromatic hydrazone (✓) | Keškić, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2020 | Synthesis, X-ray structure and DFT calculation of magnetic properties of binuclear Ni(II) complex with tridentate hydrazone-based ligand (✓) | Keškić, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2019 | What Is the Nature of Interactions of BF4–, NO3–, and ClO4– to Cu(II) Complexes with Girard’s T Hydrazine? When Can Binuclear Complexes Be Formed? (✓) | Keškić, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |