Pretraga




Rezultati

Food safety and microbiological criteria   [2011]

Bunčić, Olivera ; Katić, Vera

Higijenski rizici pri prometu neupakovanog rasečenog pilećeg mesa u maloprodaji (✓)   [2012]

Rašeta, Mladen  ; Bunčić, Olivera ; Matekalo-Sverak, Vesna ; Lilić, Slobodan  ; Vranić, Vojin; Branković Lazić, Ivana  ; Spirić, Danka  

Sadržaj masnih kiselina i holesterola u nekim proizvodima od mesa sa domaćeg tržišta   [2010]

Saičić Snežana; Trbović, Dejana  ; Vranić, Danijela  ; Janković, Saša  ; Stefanović, Srđan  ; Petronijević, Radivoj  

Uticaj vakum pakovanja na mikrobiološki status i senzorska svojstva svežeg junećeg mesa (✓)   [2012]

Baltić, Tatjana  ; Borović, Branka  ; Spirić, Danka  ; Parunovic Nenad  ; Karan, Dragica  ; Mitrović, Radmila  ; Radičević, Tatjana  

Role and importance of HACCP concept in international trade of meat and meat products   [2006]

Radovanović, Radomir; Tomašević, Igor  ; Tomić, Nikola  

Prinos i udeo pojedinih kategorija mesa pilića pri dodtaku mineralnih adsorbenata   [2011]

Radović Vera; Filipović S; Okanović, Đorđe  ; Dosković, Vladimir  ; Karović D

Postupak uspostavljanja radijaciono-higijenskog nadzora biotehnologije primenom HACCP sistema (✓)   [2004]

Mitrović, Radosav  ; Kljajić, Ranko R. ; Vićentijević, Mihajlo  ; Bogojević, Suzana 

Determination of PAH4 compounds in smoked meat and meat products: Elaboration of the method   [2014]

Đinović-Stojanović, Jasna  ; Stišović, Jelena; Popović, Aleksandar R.  ; Nikolić, Dragica  ; Janković, Saša  

Filteri

Po tipu