Резултати
еНаука >
Резултати >
The Microbiologycal Ecosystem of Traditional Fermented Sausages in Serbia – Possibility to Create Our Own Starter Cultures
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | The Microbiologycal Ecosystem of Traditional Fermented Sausages in Serbia – Possibility to Create Our Own Starter Cultures | Аутори: | Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin ![]() ![]() |
Година: | 2009 | Публикација: | Tehnologija mesa | ISSN: | 0494-9846![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/852834 | URL: | https://journalmeattechnology.com/index.php/meat_technology/article/view/323 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Vesković-Moračanin, Slavica | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.