Резултати

еНаука >  Резултати >  The Microbiologycal Ecosystem of Traditional Fermented Sausages in Serbia – Possibility to Create Our Own Starter Cultures
Назив: The Microbiologycal Ecosystem of Traditional Fermented Sausages in Serbia – Possibility to Create Our Own Starter Cultures
Аутори: Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin  ; Obradovic, Dragojlo
Година: 2009
Публикација: Tehnologija mesa
ISSN: 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/852834
URL: https://journalmeattechnology.com/index.php/meat_technology/article/view/323
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Vesković-Moračanin, Slavica
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.