Rezultati

eNauka >  Rezultati >  The Microbiologycal Ecosystem of Traditional Fermented Sausages in Serbia – Possibility to Create Our Own Starter Cultures
Naziv: The Microbiologycal Ecosystem of Traditional Fermented Sausages in Serbia – Possibility to Create Our Own Starter Cultures
Autori: Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin  ; Obradovic, Dragojlo
Godina: 2009
Publikacija: Tehnologija mesa
ISSN: 0494-9846 Tehnologija mesa Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/852834
URL: https://journalmeattechnology.com/index.php/meat_technology/article/view/323
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz ORCID-a) Vesković-Moračanin, Slavica
M-kategorija: 
51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.