Rezultati
eNauka >
Rezultati >
The Microbiologycal Ecosystem of Traditional Fermented Sausages in Serbia – Possibility to Create Our Own Starter Cultures
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv: | The Microbiologycal Ecosystem of Traditional Fermented Sausages in Serbia – Possibility to Create Our Own Starter Cultures | Autori: | Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin ![]() ![]() |
Godina: | 2009 | Publikacija: | Tehnologija mesa | ISSN: | 0494-9846![]() ![]() |
Tip rezultata: | Naučni članak | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/852834 | URL: | https://journalmeattechnology.com/index.php/meat_technology/article/view/323 | Izvor metapodataka: | (Preuzeto iz ORCID-a) Vesković-Moračanin, Slavica | M-kategorija: | 51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.