Резултати

еНаука >  Резултати >  Quality Local Food as the Foundation of Sustainable Tourism Development: Study Case of the Municipality of Sevnica
Назив: Quality Local Food as the Foundation of Sustainable Tourism Development: Study Case of the Municipality of Sevnica
Аутори: Jasna Potočnik Topler; Helena Horvat; Panić, Aleksa  ; Andrej Lisec
Година: 2017
Публикација: University of Maribor Press
Издавач: University of Maribor Press, Sevnica, Slovenija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-961-286-111-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 11-16
DOI: 10.18690/978-961-286-111-7.2
URI: http://ezaposleni.singidunum.ac.rs/rest/sciNaucniRezultati/oai/record/1/7792
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/129402
URL: https://dk.um.si/Dokument.php?id=131658
https://scholar.google.com/citations?view_op=view_citation&hl=sr&user=t-952XwAAAAJ&citation_for_view=t-952XwAAAAJ:2osOgNQ5qMEC
https://press.um.si/index.php/ump/catalog/book/294
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.