Резултати
еНаука >
Резултати >
Quality Local Food as the Foundation of Sustainable Tourism Development: Study Case of the Municipality of Sevnica
Назив: | Quality Local Food as the Foundation of Sustainable Tourism Development: Study Case of the Municipality of Sevnica | Аутори: | Jasna Potočnik Topler; Helena Horvat; Panić, Aleksa ; Andrej Lisec | Година: | 2017 | Публикација: | University of Maribor Press | Издавач: | University of Maribor Press, Sevnica, Slovenija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-961-286-111-7 Претражи идентификатор | Колација: | str. 11-16 | DOI: | 10.18690/978-961-286-111-7.2 | URI: | http://ezaposleni.singidunum.ac.rs/rest/sciNaucniRezultati/oai/record/1/7792 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/129402 |
URL: | https://dk.um.si/Dokument.php?id=131658 https://scholar.google.com/citations?view_op=view_citation&hl=sr&user=t-952XwAAAAJ&citation_for_view=t-952XwAAAAJ:2osOgNQ5qMEC https://press.um.si/index.php/ump/catalog/book/294 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.