Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimization of anthocyanins extraction process from black soybean seed coat for the preparation of maize-based functional food
Назив Optimization of anthocyanins extraction process from black soybean seed coat for the preparation of maize-based functional food
Optimizacija procesa ekstrakcije antocijana iz semenjače crne soje za pripremu funkcionalne hrane od kukuruza
Аутори: Nikolić, Valentina  ; Žilić, Slađana  ; Simić, Marijana  ; Perić, Vesna  ; Srdić, Jelena  ; Vasić, Marko G.
Година: 2022
Публикација: Journal on Processing and Energy in Agriculture
ISSN: 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : National Society of Processing and Energy in Agriculture
Novi Sad : Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 26 br. 1 str. 19-22
DOI: 10.5937/jpea26-36635
URI: http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/847
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/129532
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200040 (Institut za kukuruz 'Zemun polje', Beograd-Zemun) (RS-200040)
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца