Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Optimization of anthocyanins extraction process from black soybean seed coat for the preparation of maize-based functional food
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv ![]() | Optimization of anthocyanins extraction process from black soybean seed coat for the preparation of maize-based functional food Optimizacija procesa ekstrakcije antocijana iz semenjače crne soje za pripremu funkcionalne hrane od kukuruza |
Autori: | Nikolić, Valentina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2022 | Publikacija: | Journal on Processing and Energy in Agriculture | ISSN: | 1821-4487![]() ![]() |
Izdavač: | Novi Sad : National Society of Processing and Energy in Agriculture Novi Sad : Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi |
Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 26 br. 1 str. 19-22 | DOI: | 10.5937/jpea26-36635 | URI: | http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/847 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/129532 |
Projekat: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200040 (Institut za kukuruz 'Zemun polje', Beograd-Zemun) (RS-200040) | M-kategorija: | 51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja |