Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Optimization of anthocyanins extraction process from black soybean seed coat for the preparation of maize-based functional food
Naziv Optimization of anthocyanins extraction process from black soybean seed coat for the preparation of maize-based functional food
Optimizacija procesa ekstrakcije antocijana iz semenjače crne soje za pripremu funkcionalne hrane od kukuruza
Autori: Nikolić, Valentina  ; Žilić, Slađana  ; Simić, Marijana  ; Perić, Vesna  ; Srdić, Jelena  ; Vasić, Marko G.
Godina: 2022
Publikacija: Journal on Processing and Energy in Agriculture
ISSN: 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Pretraži identifikator
Izdavač: Novi Sad : National Society of Processing and Energy in Agriculture
Novi Sad : Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 26 br. 1 str. 19-22
DOI: 10.5937/jpea26-36635
URI: http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/847
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/129532
Projekat: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200040 (Institut za kukuruz 'Zemun polje', Beograd-Zemun) (RS-200040)
M-kategorija: 
51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja

Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Creative Commons licenca