Резултати
еНаука >
Резултати >
Optimization of anthocyanins extraction process from black soybean seed coat for the preparation of maize-based functional food
Назив : | Optimization of anthocyanins extraction process from black soybean seed coat for the preparation of maize-based functional food Optimizacija procesa ekstrakcije antocijana iz semenjače crne soje za pripremu funkcionalne hrane od kukuruza |
Аутори: | Nikolić, Valentina ; Žilić, Slađana ; Simić, Marijana ; Perić, Vesna ; Srdić, Jelena ; Vasić, Marko G. | Година: | 2022 | Публикација: | Journal on Processing and Energy in Agriculture | ISSN: | 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Претражи идентификатор | Издавач: | Novi Sad : National Society of Processing and Energy in Agriculture Novi Sad : Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 26 br. 1 str. 19-22 | DOI: | 10.5937/jpea26-36635 | URI: | http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/847 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/129532 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200040 (Institut za kukuruz 'Zemun polje', Beograd-Zemun) (RS-200040) | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |