Резултати
еНаука >
Резултати >
Microbial improvement in osmotically dehydrated pork meat by using modified atmosphere packaging and starch edible coating
Назив: | Microbial improvement in osmotically dehydrated pork meat by using modified atmosphere packaging and starch edible coating | Аутори: | Pejić, Danijela ; Lazić, Vera ; Hromiš, Nevena ; Popović, Senka ; Bulut, Sandra | Година: | 2016 | Публикација: | 16th International Nutrition&Diagnostics Conference | Издавач: | Institute of Nutrition and Diagnostics Pardubice, Češka Republika | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-80-7560-016-5 Претражи идентификатор | Колација: | str. 102-102 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/134546 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.