Резултати

еНаука >  Резултати >  Modelling the effects of vital wheat gluten and water content on crumb texture of bread with beet molasses using response surface methodology approach
Назив: Modelling the effects of vital wheat gluten and water content on crumb texture of bread with beet molasses using response surface methodology approach
Аутори: Živković, Jasmina ; Olivera Šimurina  ; Bojana Filipčev  ; Rada Jevtić-Mučibabić  ; Jasna Grbić; Biljana Cvetković  ; Zvonko Nježić  
Година: 2013
Публикација: III International congress “Engineering, environment and materials in processing industry”
Издавач: Tehnološki fakultet Zvornik, Bosna i Hercegovina
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-81-09-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 206-214
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/135334
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.