Резултати
еНаука >
Резултати >
Modelling the effects of vital wheat gluten and water content on crumb texture of bread with beet molasses using response surface methodology approach
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Modelling the effects of vital wheat gluten and water content on crumb texture of bread with beet molasses using response surface methodology approach | Аутори: | Živković, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | III International congress “Engineering, environment and materials in processing industry” | Издавач: | Tehnološki fakultet Zvornik, Bosna i Hercegovina | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-99955-81-09-1![]() ![]() |
Колација: | str. 206-214 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/135334 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.