Резултати

еНаука >  Резултати >  The Effect of Plant Oils on Physicochemical and Sensory Properties of Dry Fermented Sausages
Назив: The Effect of Plant Oils on Physicochemical and Sensory Properties of Dry Fermented Sausages
Uticaj biljnih ulja na fizičko-hemijska i senzorna svojstva suvih fermentisanih kobasica
Аутори: Stajić, Slaviša  ; Stanisić, Nikola  ; Novaković, Saša; Kovjanić, Natasa; Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Živković, Dušan  
Година: 2016
Публикација: 21. Savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 11.- 12. 03. 2016.
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/523075221#izum.si
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5625
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/138693
URL: http://www.afc.kg.ac.rs/files/data/sb/zbornik/Zbornik_radova_XX_SB2015.pdf
Пројекат: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.