Rezultati

eNauka >  Rezultati >  The Effect of Plant Oils on Physicochemical and Sensory Properties of Dry Fermented Sausages
Naziv: The Effect of Plant Oils on Physicochemical and Sensory Properties of Dry Fermented Sausages
Uticaj biljnih ulja na fizičko-hemijska i senzorna svojstva suvih fermentisanih kobasica
Autori: Stajić, Slaviša  ; Stanisić, Nikola  ; Novaković, Saša; Kovjanić, Natasa; Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Živković, Dušan  
Godina: 2016
Publikacija: 21. Savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 11.- 12. 03. 2016.
Tip rezultata: Konferencijski rad
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/523075221#izum.si
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5625
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/138693
URL: http://www.afc.kg.ac.rs/files/data/sb/zbornik/Zbornik_radova_XX_SB2015.pdf
Projekat: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.