Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of drying conditions on anthocyanin content in vacuum dried sour cherries
Назив: Influence of drying conditions on anthocyanin content in vacuum dried sour cherries
Аутори: Tepić, Aleksandra  ; Šumić, Zdravko  ; Jokić Stela; Đilas, Sonja ; Jevrić, Lidija  ; Podunavac-Kuzmanović, Sanja  
Година: 2013
Публикација: IWA 2013 7th International Workshop on Anthocyanins
Издавач: University of Porto, Faculty of Science, Porto, Portugal, Španija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-989-20-4065-3 Претражи идентификатор
Колација: str. 126-126
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/146749
URL: http://www.iwa2013.com/home/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.