Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of drying conditions on anthocyanin content in vacuum dried sour cherries
Назив: | Influence of drying conditions on anthocyanin content in vacuum dried sour cherries | Аутори: | Tepić, Aleksandra ; Šumić, Zdravko ; Jokić Stela; Đilas, Sonja ; Jevrić, Lidija ; Podunavac-Kuzmanović, Sanja | Година: | 2013 | Публикација: | IWA 2013 7th International Workshop on Anthocyanins | Издавач: | University of Porto, Faculty of Science, Porto, Portugal, Španija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-989-20-4065-3 Претражи идентификатор | Колација: | str. 126-126 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/146749 | URL: | http://www.iwa2013.com/home/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.