Резултати

еНаука >  Резултати >  APPLICATION OF BEST AVAILABLE TECHNIQUES IN MEAT PROCESSING
Назив: APPLICATION OF BEST AVAILABLE TECHNIQUES IN MEAT PROCESSING
Аутори: Djukić V; Okanović, Đorđe  
Година: 2011
Публикација: Food & Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: Naučni Institut za prehrambene tehnologije
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 38 br. 2 str. 87-93
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/149772
URL: http://www.fins.uns.ac.rs/uploads/fajlovi/Magazines/magazine_105/APPLICATION-OF-BEST-AVAILABLE-TECHNIQUES_FOR_ENVIRONMENTAL-PREVENTION-IN-MEAT-PROCESSING.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.