Rezultati

eNauka >  Rezultati >  APPLICATION OF BEST AVAILABLE TECHNIQUES IN MEAT PROCESSING
Naziv: APPLICATION OF BEST AVAILABLE TECHNIQUES IN MEAT PROCESSING
Autori: Djukić V; Okanović, Đorđe  
Godina: 2011
Publikacija: Food & Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Pretraži identifikator
Izdavač: Naučni Institut za prehrambene tehnologije
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 38 br. 2 str. 87-93
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/149772
URL: http://www.fins.uns.ac.rs/uploads/fajlovi/Magazines/magazine_105/APPLICATION-OF-BEST-AVAILABLE-TECHNIQUES_FOR_ENVIRONMENTAL-PREVENTION-IN-MEAT-PROCESSING.pdf
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
52M52 - Rad u istaknutom nac. časopisu

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.