Rezultati
Naziv: | APPLICATION OF BEST AVAILABLE TECHNIQUES IN MEAT PROCESSING | Autori: | Djukić V; Okanović, Đorđe | Godina: | 2011 | Publikacija: | Food & Feed Research | ISSN: | 2217-5369 Food and Feed Research Pretraži identifikator | Izdavač: | Naučni Institut za prehrambene tehnologije | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 38 br. 2 str. 87-93 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/149772 | URL: | http://www.fins.uns.ac.rs/uploads/fajlovi/Magazines/magazine_105/APPLICATION-OF-BEST-AVAILABLE-TECHNIQUES_FOR_ENVIRONMENTAL-PREVENTION-IN-MEAT-PROCESSING.pdf | Izvor metapodataka: | Migrirano iz RIS podataka | M-kategorija: | 52M52 - Rad u istaknutom nac. časopisu |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.