Резултати
Назив: | APPLICATION OF BEST AVAILABLE TECHNIQUES IN MEAT PROCESSING | Аутори: | Djukić V; Okanović, Đorđe | Година: | 2011 | Публикација: | Food & Feed Research | ISSN: | 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор | Издавач: | Naučni Institut za prehrambene tehnologije | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 38 br. 2 str. 87-93 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/149772 | URL: | http://www.fins.uns.ac.rs/uploads/fajlovi/Magazines/magazine_105/APPLICATION-OF-BEST-AVAILABLE-TECHNIQUES_FOR_ENVIRONMENTAL-PREVENTION-IN-MEAT-PROCESSING.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.