Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimization of the texture of fat-based spread containing hull-less pumpkin (Cucurbita pepo L.) seed press-cake
Назив: Optimization of the texture of fat-based spread containing hull-less pumpkin (Cucurbita pepo L.) seed press-cake
Аутори: Radocaj, Olga; Dimić, Etelka ; Vujasinovic, Vesna  
Година: 2011
Публикација: Acta Periodica Technologica
ISSN: 1450-7188 Acta periodica technologica Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 42 br. 42 str. 131-143
DOI: 10.2298/apt1142131r
Scopus-ID: 2-s2.0-84858323679
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/153290
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/14044
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30297
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=91775&source=eNauka&language=en
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

29
SCOPUSTM
6
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.