Резултати

еНаука >  Резултати >  Correlation between Antimicrobial, Antioxidant Activity, and Polyphenols of Alkalized/Nonalkalized Cocoa Powders
Назив: Correlation between Antimicrobial, Antioxidant Activity, and Polyphenols of Alkalized/Nonalkalized Cocoa Powders
Аутори: Todorović, Vanja  ; Milenković, Marina  ; Vidović, Bojana  ; Todorović, Zoran B.  ; Šobajić, Slađana  
Година: 2017
Публикација: Journal of Food Science
ISSN: 0022-1147 Journal of Food Science Претражи идентификатор
Издавач: Wiley, Hoboken
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 82 br. 4 str. 1020-1027
DOI: 10.1111/1750-3841.13672
WoS-ID: 000400813600022
Scopus-ID: 2-s2.0-85014615494
PMID: 28272800
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/155803
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/3014
Пројекат: Razvoj i primena novih i tradicionalnih tehnologija u proizvodnji konkurentnih prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za evropsko i svetsko tržište - Stvorimo bogatstvo iz bogatstva Srbije (RS-46001)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

65
SCOPUSTM
21
PubMed CentralTM
44
OpenCitations
58
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.