Резултати
еНаука >
Резултати >
Correlation between Antimicrobial, Antioxidant Activity, and Polyphenols of Alkalized/Nonalkalized Cocoa Powders
Назив: | Correlation between Antimicrobial, Antioxidant Activity, and Polyphenols of Alkalized/Nonalkalized Cocoa Powders | Аутори: | Todorović, Vanja ; Milenković, Marina ; Vidović, Bojana ; Todorović, Zoran B. ; Šobajić, Slađana | Година: | 2017 | Публикација: | Journal of Food Science | ISSN: | 0022-1147 Journal of Food Science Претражи идентификатор | Издавач: | Wiley, Hoboken | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 82 br. 4 str. 1020-1027 | DOI: | 10.1111/1750-3841.13672 | WoS-ID: | 000400813600022 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85014615494 | PMID: | 28272800 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/155803 https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/3014 |
Пројекат: | Razvoj i primena novih i tradicionalnih tehnologija u proizvodnji konkurentnih prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za evropsko i svetsko tržište - Stvorimo bogatstvo iz bogatstva Srbije (RS-46001) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
65
SCOPUSTM
SCOPUSTM
21
PubMed CentralTM
PubMed CentralTM
44
OpenCitations
OpenCitations
58
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.