Резултати

еНаука >  Резултати >  The analysis of tocopherol content in sunflower and olive oils before and after thermal treatment
Назив: The analysis of tocopherol content in sunflower and olive oils before and after thermal treatment
Analiza sadržaja tokoferola u jestivom ulju pre i posle termičkog tretmana
Аутори: Bašić, Zorica  ; Ražić, Slavica  
Година: 2010
Публикација: Hrana i ishrana
ISSN: 0018-6872 Hrana i ishrana Претражи идентификатор
Издавач: Društvo za ishranu Srbije, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 51 br. 3-4 str. 47-50
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/184395532#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/159491
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/1434
М-категорија: 
53M53 - Рад у нац. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.