Резултати
еНаука >
Резултати >
The analysis of tocopherol content in sunflower and olive oils before and after thermal treatment
Назив: | The analysis of tocopherol content in sunflower and olive oils before and after thermal treatment Analiza sadržaja tokoferola u jestivom ulju pre i posle termičkog tretmana |
Аутори: | Bašić, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2010 | Публикација: | Hrana i ishrana | ISSN: | 0018-6872![]() ![]() |
Издавач: | Društvo za ishranu Srbije, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 51 br. 3-4 str. 47-50 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/184395532#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/159491 https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/1434 |
М-категорија: | 53M53 - Рад у нац. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.