Резултати

еНаука >  Резултати >  Texture Characteristics of Dry Fermented Sausage Petrovska Klobasa Dried in Traditional and Industrial Conditions
Назив: Texture Characteristics of Dry Fermented Sausage Petrovska Klobasa Dried in Traditional and Industrial Conditions
Аутори: Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Džinić, Natalija ; Petrović, Ljiljana  ; Savatić, Snežana  ; Ikonić, Predrag  ; Tasić, Tatjana  ; Šojić, Branislav  
Година: 2013
Публикација: International 57th meat industry conference meat and meat products – perspectives of sustainable production
Издавач: Institut za higijenu i tehnologiju mesa Beograd, Belgrade, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82547-07-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 211-215
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/171711
URL: http://inmes.rs/wp-content/uploads/2017/04/Proceedings.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.