Резултати
еНаука >
Резултати >
Texture Characteristics of Dry Fermented Sausage Petrovska Klobasa Dried in Traditional and Industrial Conditions
Назив: | Texture Characteristics of Dry Fermented Sausage Petrovska Klobasa Dried in Traditional and Industrial Conditions | Аутори: | Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Džinić, Natalija ; Petrović, Ljiljana ; Savatić, Snežana ; Ikonić, Predrag ; Tasić, Tatjana ; Šojić, Branislav | Година: | 2013 | Публикација: | International 57th meat industry conference meat and meat products – perspectives of sustainable production | Издавач: | Institut za higijenu i tehnologiju mesa Beograd, Belgrade, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82547-07-5 Претражи идентификатор | Колација: | str. 211-215 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/171711 | URL: | http://inmes.rs/wp-content/uploads/2017/04/Proceedings.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.