Резултати

еНаука >  Резултати >  Rheology properties and acylglycerols and fatty acids composition of the wheat flour supplemented with Boletus edulis flour
Назив: Rheology properties and acylglycerols and fatty acids composition of the wheat flour supplemented with Boletus edulis flour
Аутори: Nikolić, Nada  ; Stojanović, Jelena; Mastilović, Jasna  ; Lazić, Miodrag ; Karabegović, Ivana  ; Stojanović, Gordana  
Година: 2015
Публикација: Advanced technologies
ISSN: 2406-2979 Advanced Technologies Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 4 br. 2 str. 79-85
DOI: 10.5937/savteh1502079n
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/175793
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

2
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.