Резултати
еНаука >
Резултати >
Rheology properties and acylglycerols and fatty acids composition of the wheat flour supplemented with Boletus edulis flour
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Rheology properties and acylglycerols and fatty acids composition of the wheat flour supplemented with Boletus edulis flour | Аутори: | Nikolić, Nada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Advanced technologies | ISSN: | 2406-2979![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 4 br. 2 str. 79-85 | DOI: | 10.5937/savteh1502079n | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/175793 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.