Резултати

еНаука >  Резултати >  Viscoelastic properties of dough prepared with the addition of extruded food industry by-products
Назив: Viscoelastic properties of dough prepared with the addition of extruded food industry by-products
Аутори: Belović, Miona M.  ; Janić Hajnal, Elizabet P.  ; Torbica, Aleksandra M.  ; Pajin, Biljana S.  ; Lončarević, Ivana S.  ; Petrović, Jovana S.  ; Fišteš, Aleksandar Z.  ; Đ. Ačkar; D. Šubarić
Година: 2017
Публикација: Book of abstracts 10th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH
Издавач: Osijek, Croatia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-953-7005-49-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 141-141
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/179099
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.