Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical, technological and sensory properties of meat from different cattle genotypes
Назив: Chemical, technological and sensory properties of meat from different cattle genotypes
Hemijske, tehnološke i senzorne osobine mesa junadi različitih genotipova
Аутори: Aleksić, S.  ; Petrović, Milan M.  ; Pantelić, Vlada  ; Novaković, Željko ; Ostojić Andrić, Dušica  ; Stanišić, Nikola  ; Nikšić, Dragan  
Година: 2011
Публикација: Biotechnology in Animal Husbandry
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор
Издавач: Institute for Animal Husbandry, Belgrade
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 27 br. 3 str. 913-918
DOI: 10.2298/BAH1103913A
VBS COBISS: 40241423
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/189735
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/40241423#izum.si
http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/247
http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=40241423
М-категорија: 
51M51 - Водећи национални часопис категорије M51

3
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца