Резултати
еНаука >
Резултати >
Chemical, technological and sensory properties of meat from different cattle genotypes
Назив: | Chemical, technological and sensory properties of meat from different cattle genotypes Hemijske, tehnološke i senzorne osobine mesa junadi različitih genotipova |
Аутори: | Aleksić, S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | Biotechnology in Animal Husbandry | ISSN: | 1450-9156![]() ![]() |
Издавач: | Institute for Animal Husbandry, Belgrade | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 27 br. 3 str. 913-918 | DOI: | 10.2298/BAH1103913A | VBS COBISS: | 40241423 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/189735 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/40241423#izum.si http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/247 http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=40241423 |
М-категорија: | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |