Резултати

еНаука >  Резултати >  Ispitivanje uticaja termičkog tretmana na nastajanje akrilamida u namirnicama sa visokim sadržajem skroba primenom unapređene metode gasne hromatografije
Назив: Ispitivanje uticaja termičkog tretmana na nastajanje akrilamida u namirnicama sa visokim sadržajem skroba primenom unapređene metode gasne hromatografije
Study of the effect of heat treatment on the formation of acrylamide in foods with high starch continent using improved methods of gas chromatography
Аутори: Delević, Veselin M.
Ментор: Stanković, Ivan  
Остала ауторства: Đorđević, Brižita  ; Stojanović, Biljana  ; Zejnilović, Refik
Година: 2015
Публикација: Универзитет у Београду
Издавач: Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 47503375
URI: https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/5753
http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=3100
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:11382/bdef:Content/download
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/207237
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца