Results

eNauka >  Results >  Ispitivanje uticaja termičkog tretmana na nastajanje akrilamida u namirnicama sa visokim sadržajem skroba primenom unapređene metode gasne hromatografije
Title: Ispitivanje uticaja termičkog tretmana na nastajanje akrilamida u namirnicama sa visokim sadržajem skroba primenom unapređene metode gasne hromatografije
Study of the effect of heat treatment on the formation of acrylamide in foods with high starch continent using improved methods of gas chromatography
Authors: Delević, Veselin M.
Supervisor: Stanković, Ivan  
Other contributors: Đorđević, Brižita  ; Stojanović, Biljana  ; Zejnilović, Refik
Issue Date: 2015
Publication: Универзитет у Београду
Publisher: Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет
Type: Doctoral theses
VBS COBISS: 47503375
URI: https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/5753
http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=3100
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:11382/bdef:Content/download
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/207237
M-category: 
70M70

Find the DOI


Google ScholarTM

Creative Commons License