Резултати
еНаука >
Резултати >
Ispitivanje uticaja termičkog tretmana na nastajanje akrilamida u namirnicama sa visokim sadržajem skroba primenom unapređene metode gasne hromatografije
Назив: | Ispitivanje uticaja termičkog tretmana na nastajanje akrilamida u namirnicama sa visokim sadržajem skroba primenom unapređene metode gasne hromatografije Study of the effect of heat treatment on the formation of acrylamide in foods with high starch continent using improved methods of gas chromatography |
Аутори: | Delević, Veselin M. | Ментор: | Stanković, Ivan | Остала ауторства: | Đorđević, Brižita ; Stojanović, Biljana ; Zejnilović, Refik | Година: | 2015 | Публикација: | Универзитет у Београду | Издавач: | Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет | Тип резултата: | Докторска дисертација | VBS COBISS: | 47503375 | URI: | https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/5753 http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=3100 https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:11382/bdef:Content/download https://enauka.gov.rs/handle/123456789/207237 |
М-категорија: | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |