Резултати

еНаука >  Резултати >  Breadmaking performance and textural changes during storage of composite breads made from spelt wheat and different forms of amaranth grain
Назив: Breadmaking performance and textural changes during storage of composite breads made from spelt wheat and different forms of amaranth grain
Остали називи: -
Аутори: Filipčev, Bojana  ; Bodroža-Solarov, Marija  ; Pestorić, Mladenka  ; Šimurina, Olivera  
Година: 2017
Публикација: Food Science and Technology International
ISSN: 1082-0132 Food Science and Technology International Претражи идентификатор
Издавач: SAGE Publications
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 23 br. 3 str. 235-244
DOI: 10.1177/1082013216683133
WoS-ID: 000400101300004
Scopus-ID: 2-s2.0-85018339642
URI: http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/90
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/210193
Пројекат: Нови производи цереалија и псеудоцереалија из органске производње
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

12
SCOPUSTM
5
OpenCitations
8
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.